Nostradamusova proročanstva za 2020

Što nam otkriva Nostradamus za 2020. godinu?

Od ekonomskih kriza, padova dionica, nestalnih društveno-političkih propadanja do dramatične degradacije ljudskog djelovanja i osjećaja. S geo-klimatskog stajališta, potreba za pročišćavanjem i ponovnim uspostavljanjem ravnoteže na Zemlji dovest će do uragana, poplava, zemljotresa i vulkanskih erupcija. Nostradamus je smatrao da će 2020. godine započeti novo doba, i u smislu kalendara, ali i realno. 2020. godina označava sveti trenutak, povoljan i istodobno opasan u povijesti čovječanstva, koji treba donijeti i katastrofe i otkrivenja. A prethodnih godina najavljuju ovaj grozni, a opet divan potencijal. Kritična godina 2020. ne znači nužno kraj, već temeljnu transformaciju svijeta u kojem živimo, ponovno rođenje čovječanstva na novoj duhovnoj razini.
Nesumnjivo da je Nostradamus najpoznatiji svjetski prorok i pretpostavljeni mistik. Njegovi pristaše tvrde da je zapanjujuću točnost predviđao budućnost.

10 GLAVNIH PROROČANSTAVA NOSTRADAMUSA ZA 2020. GODINU

Izbijanje Trećeg svjetskog rata. (WW3)
Latentni sukob između NATO-a i Rusije, razmjena riječi između Donalda Trumpa i Sjeverne Koreje, ali i činjenica da će 2020. godine SAD započeti najveću vojnu vježbu u Aziji natjerali su mnoge ljude na predviđanja Nostradamusa. Čini se da većina Nostradamusovih kriptičnih poruka predviđa smrt i uništenje. Prema njegovim proročanstvima, 27-godišnji razorni rat će izbiti između dviju velikih svjetskih supersila nakon uspona trećeg antikrista. Ovako zvuči proročanstvo: "U gradu Božijem bit će velika grmljavina. Dva brata rastrgan je kaos, dok tvrđava traje. Veliki vođa podleći će. Treći veliki rat počet će kada gori veliki grad. "  

Vladimir Putin bit će ubijen, a Donald Trump će patiti od tajanstvene bolesti. 
Nostradamus je predviđao vrlo nasilnu godinu, kako za ruskog predsjednika Vladimira Putina, tako i za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Prema riječima stručnjaka, Nostradamus je upozorio na pokušaj atentata na Vladimira Putina, oružani sukob na Bliskom Istoku i na obnovljeni odnos s američkim kolegom između 2020. i 2021. Ruski predsjednik Vladimir Putin pretrpjet će pokušaj atentata na njegov sigurnosni tim. Ako se proročanstvo ispuni, Putina će izdati netko vrlo blizak njemu. Što se tiče Donalda Trumpa, prorok je predvidio da će patiti od tajanstvene bolesti i da će član obitelji američkog predsjednika biti žrtva prometne nesreće. 

Big financial crisis !

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/
Velika financijska kriza!
U skladu s predviđanjima Nostradamusa za 2020. godinu, na pragu smo predstojećeg kolapsa na tržištu. Kratkoročni, ali snažni pad najpoznatijeg američkog indeksa dionica početkom ove godine izazvao je globalne učinke, uslijed čega su mnogi ljudi pomislili na novu krizu. Dok neki analitičari inzistiraju da nismo svjedoci još jednog „mjehurića“ koji će uskoro puknuti, kao 2008., drugi stručnjaci misle da ekonomski kaos vreba baš iza ugla.

Godine 2020. Engleska će imati novog kralja.
Kraljičina smrt bit će jedan od najburnijih događaja u Velikoj Britaniji u posljednjih 70 godina. Od svog kruniranja, 1952., kraljica Elisabeth II živjela je dovoljno dugo da se sastane s 13 premijera Velike Britanije i 13 predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Sada joj je 92 godine, a ove godine njezina će vladavina završiti. Po smrti kraljice, barem 12 dana, Velika Britanija će tugovati i zaustaviti bilo koju aktivnost, stručnjaci koji procjenjuju gubitke u gospodarstvu te zemlje od nekoliko milijardi funti. Banke i burze će se zatvoriti, a sprovod i krunidba kraljičina nasljednika postat će državni praznici. Princ Charles zauzet će prijestolje Velike Britanije. Potom će posjetiti Škotsku i Wales, ubrzo nakon kraljičine smrti.

Novi papa u katoličkoj crkvi
Vjeruje se da se Nostradamus obratio papi Franji u četveronošcima 2.97 i 5.31. No, francuski prorok predvidio je smrt Pape 2020. godine. Nasljednik pape Franje bit će „mladić“ koji će „steći visoku poziciju“ 2020. Kvatralna tumačenja tvrde da će novi papa stvoriti skandal u katoličkom Crkva od 2020. koja će trajati do 2029. Papa Franjo bit će posljednji pravi papa, dok će njegov nasljednik biti pol čije će papstvo dovesti do nestanka Rima i koji će, u stvari, biti posljednji suvereni papa. "U konačnom progonu Svete rimske crkve zavladati će Petar Rimljanin, koji će nahraniti svoje stado usred mnogih nevolja, nakon čega će sedmohrani grad biti uništen i strašni sudac sudit će ljude. Kraj."

Klimatske promjene utjecati će na planet, a svjetski čelnici počet će poduzimati mjere protiv zagađenja. U nekim će područjima Sjeverne Amerike biti uragana i zemljotresa. Da, i 2020. će doći do financijskog prosperiteta, ali samo ako se novac koristi, tvrdi Nostradamus, u dobre svrhe. 2020. godinu obilježit će mnoge prirodne katastrofe, ali i dostignuća u znanosti. Poplave će biti u mnogim zemljama iz Europe (Italija, Češka, Velika Britanija), kontinenta koji će pretrpjeti mnoge terorističke napade. Na Bliskom istoku će se povećati fenomen ekstremizma temeljen na religiji. Veliki potres pogodio je područje između Kalifornije, SAD-a i Vancouvera u Kanadi. Europljani i Amerikanci suočit će se s problemom imigranata, a teroristički napadi bit će sve veći.

 
Big financial crisis !

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/Velika financijska kriza!

1 komentar: