Kineski horoskop 2019. - godina svinje

Štakor

Godine štakora su: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032.

Tijekom 2019. za štakore se pojavljuju mnoge nove mogućnosti. Štakor će imati više odgovornosti dok napreduje. Novi kontakti napravljeni u ovom trenutku će se pokazati vrijednima i korisnima za njegovu budućnost.

Prošla godina zmije bila je sretna godina za štakora, ali ova godina će se pokazati kao nešto slično, ali Rat mora više raditi i biti pomalo oprezan u svojim aktivnostima. Štakor je preživio i dobit će veliko iskustvo u učenju kako biti strpljiv.

Štakor mora biti oprezan s prekomjernim trošenjem. Pratite svoje izdatke. Ne preuzimajte dodatne obveze. Ako pažljivo upravljate svojim financijama, možda ćete čak moći malo uštedjeti.

Godina svinje 2019. postavlja Štakoru novi trend u narednih dvanaest godina. Premda Štakor možda ima neke zadatke, pronaći će ga u svoju korist jer se otvaraju nova vrata za nove mogućnosti.

Štakor se čak može odlučiti za povratak u školu kako bi unaprijedio svoje karijere. Domaći život štakora će poprimiti sjaj i on će biti ugodniji onima koji su njemu dragi. Svinjska godina možda nije najlakša za štakora, ali ono što saznaje pokazat će se vrlo vrijednom za njegovu budućnost.

Vol

Godine vola su: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Vol će otkriti da će neka područja iz godine svinje ići posebno dobro, dok će druga biti teško. Također će steći puno znanja iz iskustva koje ima tijekom svinjske godine. Neki projekti i aktivnosti mogu potrajati ili biti odgođeni tijekom ove godine.

Vol će se morati prilagoditi nekim promjenama koje se događaju. Vol će morati tijekati i ne biti previše nefleksibilan. Njegove radne situacije će imati neke zanimljive događaje.

Možda se čak odluči prebaciti na drugu karijeru. Razmišljajući s pravim stavom, volja će dobiti mnogo potencijalnih uspjeha za buduće projekte.

Ova godina će biti godina da vol nadoknadi svoju dobrobit, promatra svoju težinu i dobije dovoljnu količinu odmora. Jedite uravnoteženu i zdraviju prehranu. Nađite vremena da se opustite i dopustite kreativnim sposobnostima da dođu iako su volovi posebno kreativni u glazbi, umjetnosti i fotografiji.

Ovo je godina za vola kako bi uravnotežila svoje aktivnosti s ugodnim potragama. Kao i obično, volja će se mnogo zanimati za njegov dom. Volja će biti više društveno aktivna, a romantika će biti mnogo na umu vola. Mnogo užitka se postiže balansiranjem rada s zadovoljstvom.


Tigar

Godine tigra su: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Godina svinje bit će značajna godina za Tigra. On će moći izvući nagrade iz prošlih napora. Ovo je vrlo pozitivna godina za napredak. Tigar bi trebao uzeti u obzir svoju sadašnju poziciju i kako može napredovati. Drugim riječima, budite više usredotočeni na mogućnosti koje se predstavljaju. Kontakti koje je Tiger napravio u prošlosti dobro će mu služiti u nadolazećoj godini. Napredak koji Tigar čini će poboljšati njegovu financijsku situaciju.

Tigrovi bi trebali učiniti točku da se što više udalji od dnevne rutine. Promjena krajolika će se pokazati osobito ugodnom. Ove godine pokazuje veliki potencijal u putovanjima jer se prilike pojavljuju kroz upoznavanje drugih dok ste na putu. Učinite to točkom da dobijete što je više moguće vježbe.

Tigrov kućni i društveni život donijet će mnogo zadovoljstva u nadolazećoj godini. Ove će se godine pokazati kao nezaboravna godina za proslave kao što su vjenčanja ili druga posebna događanja. To će se pokazati kao obećavajuće vrijeme za romantiku, a postojeće prijateljstvo, pa čak i novo, postat će smislenije. Mnogi tigrovi će se angažirati ili oženiti tijekom iduće godine. Ovo je uistinu nov i svjež početak za Tigra. Nadolazeća godina je vrlo cijenjena zbog sretnog i novog života.

Zec

Godine zeca su: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Godina svinje bit će aktivna godina za zeca i godinu napretka osobito u osobnom životu zeca. On će se naći u velikoj potražnji i kao i obično biti susret i stvaranje novih prijatelja. Poslovi srca bit će dobro poštovani. Ovo je godina za romantiku za zeca. Godina svinje 2019 će imati neka iznenađenja i ugodne uspjehe.

On će pronaći mogućnosti na svakom ulazu. Kontakti iz prošlosti isplatili su se ove godine. Putovanje je dobro aspected. Neka putovanja bit će povezana s poslom i pokazat će se izvrsnim načinom za unapređenje njihovih mogućnosti.

Mogu se naći u nekim zanimljivim situacijama dok su daleko od kuće. Zec mora biti oprezan ako se pojavi novi interes za ulaganje. Nemojte ulagati u nešto što niste pažljivo istražili. U pravilu, zečevi su oprezni u financijskim pitanjima.

Njegova godina trebala bi biti prekrasna godina na domaćem frontu uz veliku podršku obitelji i voljenih. Ova godina će se pokazati kao posebno zauzet period pa budite oprezni i ne preopterećujte se previše obavezama. Pokušajte stvoriti vrijeme za osobne interese u hobijima i kreativnim aktivnostima. To je način za opuštanje. Ovo će biti ugodna godina za zeca.

Zmaj

Godine Zmaja su: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Godina svinje 2019. bit će pozitivna godina za Zmaja… godinu u kojoj će Zmija moći oblikovati svoje ideje. Prilike se javljaju oko projekata povezanih s radom. Ovo je također izvrsna godina za financijska pitanja s mnogo zmajeva koji primaju dodatni prihod. Nastaju prilike za učenje i tijekom godine kroz njegova postignuća dobiva se veliko zadovoljstvo.

Neki zmajevi će se suočiti s promjenama u svom radnom okruženju. Zmajevi će imati priliku dodati svoje iskustvo kroz nova dostignuća s pitanjima vezanim za posao. Kroz iskustvo Zmaj je mogao napraviti promjenu u smjeru u kojem ide svojim poslom. 


Godine 2019. zmaja će dobiti zauzetih trenutaka, ali bi se trebao pobrinuti da ostavi vremena za svoje osobne aktivnosti. Zmaja uvijek podupire voljena osoba i treba slušati savjete onih koji se brinu za njega. On je neovisan, ali će ove godine imati koristi od savjetovanja najbližih.

Društveni i ljubavni život Zmaja povoljno se aspektira i on se može radovati punom aktivnom životu. Ako je jedan, romantika je iza ugla. On bi trebao djelovati prema svojim idejama i slijediti ih čak i ako to znači napraviti promjene.

Zmija

Godine Zmije su: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037.

Godina svinje bit će aktivna za zmije, što će mu omogućiti da gradi na prošlim postignućima. Velik dio osobnih aktivnosti je na vidiku. Mnoge zmije su već imale promjene i relativno su nove u onome što rade.

Zmije uvijek vole imati sigurnu bazu s koje mogu promatrati i graditi čvrste temelje. Ovo je godina mogućnosti za zmije i trebala bi biti oprezna za svaku ponudu koja dolazi. Godine 2019. zmija bi trebala izbjegavati rizike.


Zmije također moraju paziti na moj osobni život jer Konj može igrati trikove sa svojim emocijama. Romantika može donijeti sreću, ali i neka razočaranja. Ovo je godina u kojoj bi Zmija trebala biti svjesna osjećaja onih kojima je stalo. Zmije koje se zaljube ove godine moraju ići polako i biti pažljive ako žele da odnos traje.

Zmije će se susresti s novim prijateljima i prisustvovati mnogim društvenim funkcijama. Zmija bi trebala posvetiti značajnu pažnju svojoj dobrobiti, odmoriti se i pravilno jesti. Ovo nije godina da Snake riskira sa svojim financijskim situacijama, ali ako pazi da se njegova financijska pitanja poboljšaju.

Konj

Godine konja su: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Ovo će biti ugodna godina za konja. Konj se može veseliti obećavajućoj aktivnoj godini. Bit će vam ponuđena mogućnost da preuzmete dodatne odgovornosti. Konj će imati priliku za viši položaj.

Ovo je godina da preuzmemo inicijativu i pripremimo se na napor da se krene naprijed. Neki konji mogu, uistinu, imati neke poteškoće, ali mnogi će to naći kao priliku da naprave dovoljnu promjenu u svojoj karijeri.

Neki starosjedioci će preuzeti dodatne vještine ili promovirati svoj talent radeći neke slobodne poslove. Konj će imati povećanje novca. Kao konjušari vole trošiti ono što čine, to je godinu dana kada bi trebali biti oprezni i biti svjesni kako troše svoj novac.

Ovo je dobra godina za osobne stvari. Uživat ćete u brojnim obiteljskim aktivnostima, uključujući neočekivane izlete i kratka putovanja. Ove godine 2019. je godina bogatog i nagrađivanog dijela njegova života.

Konj će uživati u mnogim društvenim aktivnostima. Nova prijateljstva će se pokazati trajnima. Ove će se godine pokazati kao uspješna i uspješna godina za konja.

Ovca

Godine ovce su: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Godina svinje će se pokazati ugodnom za ovce i izazovnija od posljednjih nekoliko godina. Smatra da će se njegov osobni život sve više smiriti, a njegov poslovni svijet poprimiti više sjaja. Drugim riječima, bit će zadovoljan što iza sebe ostavlja prošla razočaranja. Njegov sadašnji rad naći će znatno poboljšanje u svojim radnim uvjetima.

Njemu će se pružiti prilika da preuzme dodatne odgovornosti i lakše bude nego ikada dok se uzdiže prema gore. Ovca ima sposobnost da se dobro snalazi s drugima bez obzira na položaj u kojem se nalazi. Novi kontakti koji su sada napravljeni sigurno će podići njegov društveni status. Sve ovce trebaju iskoristiti sve nove mogućnosti za unapređenje svojih vještina.

Ovce, koje su se osjećale nesretno ili usamljeno, sigurno će imati priliku za nova prijateljstva i romantiku. Romantika započeta ove godine pokazat će se trajnom. Do kraja godine, mnogi ovčari će uživati u novostvorenoj sreći.

Majmun

Godine majmuna su: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Godina svinje donijet će mnoge nagrade za majmuna. Sva područja života poboljšat će se za majmuna, uključujući i sreću koja će mu povećati duh. Ove godine majmun će se usredotočiti na svoja prošla postignuća i mnogo razmišljati o svojoj budućnosti.

Nastaju mogućnosti koje će majmunu pružiti priliku da napreduje, osobito s pitanjima vezanim za posao.

Bilo da traži bolju poziciju ili se uzdiže do visine sadašnjeg, on će iskoristiti sve svoje vještine. Majmunska ljubav ima izazov. To je ono što ih motivira i daje im smisao u životu. Cijela godina sadrži zanimljive događaje u kojima se napredak može postići brzo i uspješno.

Majmun se može radovati povećanju novčanih pitanja, osobito dodatnom prihodu. Majmuni će se dobro počastiti poboljšanjem načina života s novim namještajem za dom i novom garderobom. Majmun će odlučiti da je vrijeme da izađe i istraži puteve na nekoj udaljenosti.

Majmun će uživati u svom osobnom životu uživajući dragocjeno vrijeme s obiteljima i prijateljima. Prilike za novu romantiku, osobito nove prijatelje, nastale su tijekom prvog dijela godine konja ili krajem prošle godine svinje. Moj savjet za majmuna nije previše neovisan. Sve u svemu, ova će se godina pokazati kao jedna od velikih nagrada.

Pijetao

Godine pijetla su: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 i 2029.

Godina svinje bit će jedna od uspona i padova za Pijetla. Ove će godine 2019. biti vrijedna godina za financije, iako bi Pijetao trebao paziti na prekoračenje. Pijetlovi vole pažnju i ponosno se ponose time što nose. S novim trendovima i modama koje ove godine dolaze, Rooster će biti prvi s novom garderobom. Pijetao će dobiti veliko zadovoljstvo od osobnog interesa.

Pijetao će mnogo dobiti od korištenja svojih kreativnih sposobnosti i pravilno koristiti može proizvesti neke zanimljive rezultate.

Pijetao s vremena na vrijeme zanemaruje svoje blagostanje jer je toliko zaokupljen drugim stvarima koje zaboravlja na sebe. Ova godina nije iznimka. Trebao bi napraviti točku da se brine o svom zdravlju i gleda što jede.

Kao i obično, Pijetao će biti središte pozornosti koja impresionira one koje susreće i širi svoj društveni krug. Iako će godina svinje biti zahtjevna za Pijetla, on će imati koristi od svih izazovnih iskustava i postići neke zadovoljavajuće rezultate.

Pas

Godine pasa su: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Godina svinje će se pokazati kao povoljna godina za psa. Pronaći će vrijeme za mnogo napretka kako u osobnom tako iu svom profesionalnom svijetu. Sve što mora učiniti je iskoristiti priliku kada je tamo.

Pas u pravilu ima tendenciju biti oprezan i ova godina nije iznimka, ali mu svinja daje veliku hrabrost i poticaj da krene naprijed i poduzme sve potrebne prilike za kretanje prema gore. Pas je voljen od svih, ali ove godine njegovi nadređeni će učiniti sve što Pas traži.

Kućni život psa mu mnogo znači. Ova godina je posebno sretna za stajalište njegovog osobnog života. Ova godina je obećavajuća za društvene aktivnosti, pogotovo u manjim grupama u kojima on impresionira i osvaja nove prijatelje.

Svinjska godina ima izvrsne aspekte za romantiku za psa. Netko se sastaje u ranim godinama svinjske godine, mnogo će značiti za njihovu budućnost.

Pas će imati priliku dokazati svoje vještine i talente i impresionirati druge kao što nije učinio u nekoliko godina. Bit će zadovoljan rezultatima.

Svinja

Godine svinja su: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Kinezi misle da ako ste rođeni pod godinom svinje, da je to godina koja nije dobra za vas, ali otkrio sam da ovisi o tome u kojem ste elementu rođeni u tome, što je zapravo razlika. U istraživanju koje sam proveo otkrio sam da svinje mogu očekivati neke ugodne uspjehe, od kojih su neki i zaradili.

Neki će svinje biti promovirani, dok će drugi preuzeti različite uloge. Svinje su vrijedni radnici i mogu iskoristiti svaku priliku. U vrijeme kada je osoba u svojoj godini osjećaju se kao da su u kolotečini i da bi trebali slijediti kada se šanse pojavljuju.

Novac je pozitivan za svinje, a povećanje zaručnika obično se događa u drugoj polovici godine. Svinjama je obično korisno izdvojiti sredstva za posebne zahtjeve. On obično povećava svoju ušteđevinu tijekom svinjske godine. Ove će se godine 2019. pokazati povoljnim za osobne stvari. Trebao bi dijeliti sa svojim najbližima u aktivnostima kao što su njegovi hobiji ili projekti.

Svinje imaju tendenciju da to rade sami. Svinjama će ove godine trebati puno vježbanja kako bi zadržale njegovu dobrobit. Gubi energiju kada se izvuče iz forme. Sve u svemu, svinja će se kretati naprijed i uživati u godini.

Nema komentara:

Objavi komentar