PORUKA

 
Šire značenje:
Vjesti iz društva gdje živite ili radite, pozdrav, odluke o radu, ljubavne tajne, promjena u obitelji, novi doživljaji, dugo očekivana vjest.

Poruka

Značenje ove karte je vrlo jasno, dobili ste ili ćete dobiti neku poruku, a da li je dobra po vas ili ne saznaćete iz karte koju dobijete za sadašnjost.

U svakom slučaju ta poruka ima veliki značaj u vezi sa pitanjem koje ste posatvili.

Sjetite se koju ste posljednju poruku primili koja se odnosi na vaše pitanje a u vezi je sa onim što želite da saznate iz karata.

Ako za sadašnjost dobijete kartu "Lopov" možda vam je uskraćena poruka koju ste trebali dobiti, a ako dobijete lošu kartu za budućnost npr."Neprilika" i sl. to može značiti da nešto što je trebalo da saznate a niste, može biti povod neprilici u koju možete upasti.

Ako dobijete lijepe karte za sadašnjost i budućnost čak i ako ste nedavno primili neku poruku a bila je loša po vas, situacija se može promijeniti nabolje.

Ako se ponovi ova karta bilo na mjestu za sadašnjost ili budućnost, očegledno da ćete dobijati kontroverzne vijesti o onome što vas zanima. U tom slučaju drugačije formulirajte vaše pitanje i ponovo birajte karte.

Ne zaboravite gledati okolne karte, da bi pravilno pročitali značenja i dali precizan odgovor na vaše konkretno pitanje...

Ovo je zadnja karta u "ciganicama", sve napisano su naznake, samo naznake, slobodno asocirajte na svaku kartu i na otvorene okolne karte, usudite se, dobit ćete mnoštvo novih značenja i moći odgovoriti na svako postavljeno pitanje...
Neka vam bude sretno, zabavno i korisno druženje sa ovim čarobno jednostavnim špilom...i neka bude i na korist svih onih koje budete savjetovali služeći se "ciganicama"!

Nema komentara:

Objavi komentar